Mio Kreditkort

Uppdaterat den 14 Maj 2019

Mios kreditkort är kortet för dig som vill delbetala dina köp hos Mio. Kreditkortet ger dig möjligheten att upprätta en helt och hållet räntefri delbetalning på ända upp till 10 månader för dina köp. För denna delbetalning betalar man ingen ränta eller avgifter, som är vanligt vid de flesta delbetalningar som man gör.

Mio kreditkort

OBS! Mios kreditkort går endast att använda hos Mio. Vi rekommenderar istället följande kreditkort utan årsavgift.

Denna typ av delbetalning hos Mio gäller för de köp som man gör på över 3000 kronor. Delbetalningen avser en tillfällig kampanj. Vid ordinarie delbetalning så kan man delbetala räntefritt med Mios kreditkort på antingen 3, 10 eller 20 månader. Dock så tillkommer administrationsavgift och uppläggningsavgift för detta.

Om du kan tänka dig att betala ränta på din delbetalning så kan du med detta kort delbetala dina köp på upp till antingen 30 eller 40 månader. Detta ger en låg och förmånlig månadskostnad även om du köper för en större summa pengar.

Den administrativa avgiften ligger på 30 kronor i månaden, uppläggningsavgiften som är en engångskostnad ligger på 300 kronor. Mios kreditkort ges ut av Mio i samarbete med Resurs Bank, som står för kreditgivningen. För att ansöka om detta kort så kan du antingen surfa in på mio.se alternativt ansöka om det i din närmaste Mio-butik. Inom kort får du din ansökan beviljad kan du sedan börja handla möbler!