Jämför kreditkort

Publicerat den 9 oktober 2014

Välkommen till Savesters tjänst för att jämföra kreditkort. Du kan här jämföra kreditkortens avgifter samt se vilka fördelar respektive kreditkort har.

Ansök om kreditkort online

Borta är tiden när du behövde boka en tid med en banktjänsteman på ditt lokala bankkontor, sitta i kö och vänta på din tur för att sedan ledas in i ett mossigt kontor. Idag kan du enkelt och snabbt ansöka om kreditkort online via din mobil, surfplatta eller dator. När du ansöker om ett kreditkort så tas en kreditupplysning på dig, du skall helst undvika att komma under 10 st kreditupplysningar per år för att behålla ett bra kreditbetyg hos bankerna.

När du ansöker om kreditkort online så är det betydligt snabbare svar än att skicka in fysiska papper om en ansökan. Många kreditkortsbolag ger dig svar medans du väntar och detta beror på att kreditupplysningsbolagen har blivit snabbare att leverera svar ifall hur kreditvärdig du är.
Ansöker du om ett kreditkort med 30.000kr i kreditgräns brukar många utav bolagen ge dig ett kreditkort svar direkt i webbläsaren. Det är mycket som hänt de senaste åren i och med internets framväxt och att enkelt kunna ansöka om ett kreditkort är något som underlättare i vardagen.