Hemköp Betalkort

Publicerat den 1 juli 2015

Hemköp erbjuder sina kunder ett betalkort som ger bonuspoäng som man sedan kan handla för i Hemköps butiker, alternativt skänka den till SOS barnbyar. Med kortet får man hela 2% bonus när man handlar i Hemköps butiker och 0,5% bonus på alla andra köp.

 >> JÄMFÖR ALLA KREDITKORT HÄR

Kortspecifikationer

Kort: Visa

Kreditränta: 12,55%

Räntefri kredit: 54 dagar

Årsavgift: 130 kronor

Kreditlimit: 50 000 kronor

Fördelar när du reser utomlands

Hemköps betalkort är ett bra kort för dig som reser mycket utomlands. Kortet har nämligen ingen växlingsavgift när man betalar med kortet utomlands. De flesta andra banker och kort innebär en växlingsavgift om mellan 1,5-2%.

Med Hemköps betalkort är man också försäkrad när man är ute och reser. Med kortet ingår reseförsäkring med olycksfallsförsäkring, avbeställningsskydd, bagageförsäkring och självriskskydd för hyrbil.

Nackdelar med kortet

Hemköps betalkort är bra för dig som betalar mycket eller enbart med kort. Om man tar ut kontanter ur bankomat, både inrikes och utrikes, så tillkommer en uttagsavgift om 2%, men minst 35 kronor. En lösning på detta är att exempelvis använda Hemköps betalkort som ett komplement till ett annat betalkort, till exempel när man handlar i Hemköps butiker.