Ford Kreditkort

Publicerat den 11 april 2017

Fords kreditkort Fordkortet är ett bra kort för dig som är Fordägare. Med kortet kan du dela upp betalningen av kostnader för däck, service, reparationer. Men också dina kostnader för tillbehör och försäkring. Inte nog med detta så får du också bonuspoäng på alla de köp du gör. Poängen du samlar får du sedan utbetalda i en rabattcheck som kan användas hos Fordhandlare i Sverige.

Med Fords kreditkort så kan du välja att dela upp köp som du gör hos en Fordhandlare på upp till 12 månader helt räntefritt. Det är alltså ett mycket förmånligt alternativ för dig som ofta handlar hos Fordhandlare. Men du kan också dela upp betalningen av andra köp. I andra butiker, även butiker som inte alls har med bilar att göra så kan du dela upp dina köp på upp till 6 månader.

När du handlar hos en Fordhandlare så får du 5 bonuspoäng för varje krona du handlar för. I övriga butiker får du en poäng för varje krona. När du väl samlat ihop till 15 000 poäng så får du en värdecheck på 150 kronor. Den kan du sedan använda när du gör köp hos en Fordhandlare.

För att bli godkänd för Fords kreditkort så behöver du genomgå en sedvanlig kreditprövning hos banken.