Barncancerfondens Kreditkort

Publicerat den 24 juni 2015

Om du behöver ett kreditkort och samtidigt vill göra en god gärning bör du överväga att skaffa Barncancerfondens kreditkort. Det är ett kreditkort som fungerar som vilket betalkort som helst med skillnaden att 0,5% av allt man handlar för går till Barncancerfonden.


Bästa kreditkort just nu


Kortspecifikationer

Typ av kort: MasterCard

Årsavgift: 195 kronor

Räntefri kredittid: Upp till 60 dagar

Kreditränta: 15,15%

Kreditlimit: 100 000 kronor

Övriga krav för att skaffa Barncancerfondens kreditkort

Övriga krav för att skaffa barncancerfondens kreditkort är att man bor i Sverige och är över 18 år. Vidare krävs det att man inte har några skulder hos Kronofogden och att man har jobb.

Om Barncancerfonden

Barncancerfonden är en organisation vars främsta vision och syfta är att utrota barncancer. Barncancerfonden finansierar barncancerforskning och är även den största finansiären av sådan forskning. Övrig verksamhet är att erbjuda stöd och vård för barn och ungdomar som drabbas av cancer, inklusive deras familjer.

Om du vill stödja Barncancerfondens verksamhet kan du förutom att skaffa kreditkortet bli månadsgivare, skicka en SMS-gåva, göra en insättning via 90-konto eller spara i någon av de fonder som främjar Barncancerfonden, till exempel Swedbank Robur Humanfond.